Stiltewandeling Hof Espelo

ENSCHEDE - Zondag 1 maart verzorgt Landschap Overijssel een Stilte wandeling vanaf bezoekerscentrum Hof Espelo. Onder leiding van twee gidsen maak je een prachtige tocht die in stilte zal worden beleefd en waarbij het gebruiken van al je zintuigen centraal staat.

Een wandeling van ongeveer twee uur, die om 10.00 uur start op de parkeerplaats bij het Koetshuis van Hof Espelo. Om de grote van de groep in te kunnen schatten vragen we je van te voren aan te melden via de website www.landschapoverijssel.nl. De kosten bedragen € 5,- per volwassene. Als je donateur van Landschap Overijssel bent of van één van de andere 12 Landschappen, dan neem je op vertoon van je donateurspas gratis deel. Tijdens de wandelingen, die wordt begeleid door de twee gidsen Gé en Jaap, staan het beleven van de natuur in stilte centraal. Al je zintuigen - horen, zien, voelen, ruiken - worden geprikkeld.Gids Jaap: “We zijn het contact met de natuur kwijt. We willen je de verbondenheid met de natuur weer laten voelen en beleven met al je zintuigen”.

Aanmelden
Ga je mee met deze wandeling met een meditatief tintje. Het is een korte wandeling van ongeveer 2 uur. De wandeling start op de parkeerplaats bij bezoekerscentrum Hof Espelo om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Nadien is het Koetshuis geopend om een kopje koffie of thee te drinken. Wel even vooraf aanmelden via de website van Landschap Overijssel: www.landschapoverijssel.nl. Deze wandelingen vinden ook plaats op 5 april, 3 mei en 7 juni 2020.