Afbeelding
Foto:

Rigtersbleek verwelkomt graag meer meiden en dames

ENSCHEDE - Steeds meer meiden en vrouwen ontdekten de afgelopen decennia het voetbal. Dit vertaalde zich ook in steeds meer vrouwelijke leden bij voetbalclubs. Ook VV Rigtersbleek omarmt de vrouwenafdeling; er zijn nu twee meidenteams actief.

De afgelopen seizoenen ziet Rigtersbleek een groei van het aantal meiden dat hier kwam voetballen. Inmiddels zijn er twee actieve meidenteams en veel meiden die bij de jongensteams spelen. Ook is er een vrouwenteam dat op landelijk niveau speelt.

Meer meidenteams
Rigtersbleek heeft de ambitie om verder te groeien en meer meidenteams op de velden te brengen. Hiervoor zijn nieuwe speelsters nodig het komend seizoen. De club biedt hen dan ook een gratis proeftraining aan. Belangstellenden kunnen kijken op: www.rigtersbleek.nl of mail vrouwenvoetbal@rigtersbleek.nl voor meer informatie.

Schema
De Meiden onder 15 1 en 2 trainen op dinsdag en donderdag en spelen op zaterdag. Vrouwen 1 traint op dinsdag en vrijdag en speelt op zondag. De Vrouwen 25+ trainen op donderdag en spelen op doordeweekse dagen.