Film 'Blinded by the Light'

HAAKSBERGEN - Liefhebbers van de muziek van Bruce Springsteen opgelet. Op woensdag 19 februari draait Kulturhus Haaksbergen de Springsteenfilm 'Blinded by the Light'.

Groot-Brittannië, de jaren 80. Javid is een moslimjongen die op een dag een cassettebandje met muziek van Bruce Springsteen vindt. Tot groot ongenoegen van zijn familie raakt hij gefascineerd door de zanger. Dankzij de muziek van Springsteen leert Javid zichzelf en zijn familieleden beter kennen. Voor Javid is de muziek de uitlaatklep om met zijn eigen unieke stem uiting te geven aan de dingen waar hij van droomt.

Recensies
De Volkskrant ****: "Springsteenfilm Blinded by the Light charmeert vooral door het sprankelende spel van Viveik Kalra.". Filmtotaal.nl ****: "Blinded by the Light is gebaseerd op zijn leven, door hem geschreven en een ode aan zowel Bruce Springsteen als aan hoe we waar dan ook ter wereld verbonden kunnen worden door empathie."

Kaarten
Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40 – 42 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 00, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.