Afbeelding
Foto: stock

Cocodrillo zingt de Johannes Passion

ENSCHEDE - De Johannes Passion: niet alleen schitterende muziek, maar voor velen ook een koorwerk met een persoonlijke betekenis.

Of het nu de eerste kennismaking met Bach is geweest, een herinnering aan een belangrijk moment in het leven, of een muzikale inspiratie; de Johannes Passion raakt mensen. Ook de leden van Il Cocodrillo Cante hebben elk hun associaties bij dit werk, dat ze op 21 en 22 maart 2020 in respectievelijk Enschede en Bathmen zullen gaan uitvoeren.

Intiem
Jeanet Bosch, dirigent van Cocodrillo, heeft ervoor gekozen om een intieme en authentieke versie van dit werk te gaan brengen. Met een klein koor en een barokorkest in enkele bezetting zal het publiek alle emoties uit het werk van zeer dichtbij kunnen ervaren. Ook wordt er voor deze speciale versie van de Johannes Passion samengewerkt met regisseuse Carole van Ruitenbeek. Zij zal een extra dimensie geven aan onze uitvoering vanuit haar ruime ervaring met theaterregie.

Voorbereidingen
Wil je meekijken met de voorbereidingen voor dit grote project? Volg hen dan op Facebook waar je een kijkje achter de schermen krijgt bij de voorbereidingen voor de Johannes Passion! https://www.facebook.com/ilcocodrillo.cante