Afbeelding
Foto:

Ooievaar & Co viert negende verjaardag

ENSCHEDE - Op 28 januari bestaat Ooievaar & Co alweer 9 jaar. Deze winkel in baby- en kinderartikelen is één van de weinige speciaalzaken in de regio. Hier wordt de aandacht gevestigd op de wensen van de klant en krijg je een persoonlijk advies.

"Wij leven ons in in de situatie van de klanten en denken graag mee", aldus Corrine Onstein-Nijmeijer, eigenaresse van Ooievaar & Co. Het assortiment is in de afgelopen 9 jaar gegroeid en grote merken als Koeka, Jollein, Bibs en Bamboom liggen in de gezellige winkel. Bamboom produceert textiel met als grondstof bamboe wat vele voordelen heeft. Het is mooi, super zacht en het zorgt voor een schonere lucht. In de winkel is een hoek volledig ingericht met bamboe artikelen. Ook vind je hier de hydrofiel doeken van Jollein waar 30% bamboe in verwerkt is. Hierdoor worden de doeken na 1 wasbeurt super zacht en dus veel prettiger voor de huid. Een hardloper is de douchehandschoen waarmee douchen veiliger wordt dankzij de badstof die stroef wordt als het nat is.

Breed assortiment
"De spenen van BIBS vliegen ook de deur uit", zegt Corrine. "Deze natuur rubberen spenen zijn veel beter voor het kindje vanwege de vorm en de natuurlijke materialen". Bij Ooievaar & Co kun je terecht voor de leukste kadootjes en de inrichting van de gehele babykamer inclusief meubeltjes en raambekleding.

Kom langs!
Wil je meer weten over deze winkel en het brede assortiment, kijk dan op www.ooievaar-co.nl of volg hen op social media: @ooievaarenco. Hier vind je ook informatie over de lopende acties! Ooievaar & Co is gevestigd aan de Lipperkerkstraat 28 nabij het centrum.