Afbeelding
Foto:

The Wanderer in Twekkelo

ENSCHEDE - Op zaterdag 25 januari zal The Wanderer een concert geven op het Landgoed AlGoed (buurtschap Twekkelo).

De kracht van The Wanderer zit in de klank en de emotie van zijn stem, de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat alles voelbaar wordt, met het gevaar dat de luisteraar een paar tijdloze minuten in de muziek gezogen wordt.
De nummers die zanger Nikos Frangiskatos samen met zijn band speelt hebben een dromerig geluid en gelaagde, hoopvolle teksten die herkenbare thema's aansnijden. Zaadjes voor de 'zoekende' mens zoals hij het zelf omschrijft, zaadjes die inmiddels een groot gehoor vinden binnen de spirituele gemeenschap die steeds verder groeit.

Rijzende ster

Met nationale airplay en supportshows voor internationale gerenommeerde artiesten als brandstof, gecombineerd met de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, is The Wanderer een rijzende ster als singer-songwriter. Hij is bovenal een bevlogen storyteller die met zijn verhalen mensen wil raken, inspireren en aansporen. Meer weten? Ga naar: thewanderermusic.com.

Praktische info

Het concert begint om 20.30 uur (de deur is open vanaf 20.00 uur), om 22.00 uur begint de afterparty met DJ Jeronysos. Bestel tickets à € 15,00 via www.lightspiritevents.com. Locatie: Burgemeester Stroinkstraat 411.