Afbeelding
Foto:

Beleef de Silver Shadow Disco

HAAKSBERGEN - De goede oude tijd komt tot leven in Haaksbergen! Voor alweer de 6e keer wordt de Silver Shadow Disco georganiseerd. Duizenden mensen bezochten Kulturhus Haaksbergen de laatste jaren tijdens deze swingende dans- en ontmoetingsavond.

Silver Shadow is een herkenbare naam voor al het uitgaanspubliek uit de jaren 80 en begin jaren 90. Deze Haaksbergse disco is al jaren geleden gesloten, maar op zaterdag 1 februari komt deze weer even tot leven in Kulturhus Haaksbergen. Tijdens de avond (18+) klinken de beste hits uit de 80's en vroege 90's. Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads, dat is "Silver Shadow Back in Town"! Kulturhus Haaksbergen wordt omgetoverd tot een poptempel waar dj's en vj's oude tijden doen herleven. Dans op de muziek van bijvoorbeeld: Milli Vanilli, Wham, Lois Lane, Level 42, the Cure en U2.

Totale herbeleving

Naast de goede aankleding door de technische crew, kunt u rekenen op mixwerk met mooie beelden van clips en tv-beelden uit vervlogen tijden, van lp-hoezen tot series als Miami Vice en Dynasty! Maar ook diverse foto's van Silver Shadow zelf zijn te bewonderen. Dit alles is te zien op groot doek en zorgt voor een totale herbeleving van de sfeer van toen!

Praktisch

De zaal gaat open om 21.00 uur, de avond begint om 21.30 uur. Kaarten kosten € 9,00 (de prijs aan de kassa is € 10,00) en kunnen worden besteld via www.dekappen.nl. Bezoekadres: Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen.