Afbeelding
Foto:

H. Becker & Co: 100 jaar ervaring in glas, verf en behang

ENSCHEDE - H. Becker & Co is een waar begrip in Enschede. In april viert het bedrijf een bijzonder jubileum: ze zijn dan honderd jaar gevestigd op hetzelfde adres; Lipperkerkstraat 135.

Het is een echt familiebedrijf; Herald Becker is inmiddels de vierde generatie die eigenaar is van de winkel, samen met zijn zus Marcella. Het assortiment is door de jaren heen steeds uitgebreider geworden; zo bieden zij een breed assortiment van verf en verfaccessoires aan, maar ook voor behang of glas kan men er uitstekend terecht. Op het gebied van verf zijn er steeds meer innovaties. Fabrikanten brengen ook meer duurzame verfsoorten op de markt. Zo verkoopt Drost, het hoofdmerk van Becker, verf uit biologische oorsprong - deels gemaakt van sinaasappelschillen. Daarnaast voeren zij onder meer kwaliteitsmerken zoals Osmo, Tenco van Touwen, Trae Lyx, Sikkens en Farrow and Ball. Dit exclusieve Britse merk levert hoogwaardige verfsoorten met onder meer een hoog pigmentgehalte. Met 132 leverbare kleuren is er voor elk interieur een passende kleur te vinden. Naast het uitgebreide assortiment kunnen zij u ook adviseren over de meest geschikte soort verf of coating voor uw specifieke toepassing. Hier profiteert u van de jarenlange ervaring en kennis met deze producten.

Behang
Onlangs werd de showroom iets uitgebreid om het behang-assortiment nog beter tot zijn recht te laten komen. De eerdere stellingen maakten plaats voor een grote tafel en meer behangboeken. "Mensen kiezen steeds vaker een behangsoort uit de boeken. Ze laten zich hierbij ook inspireren door wat ze op internet zien. Wij helpen ze graag bij het vinden van een specifiek soort behang." Becker voert onder meer behang van nationale en internationale merken zoals Dutch, A.S. Creations, Eijffinger, Voca, Hooked on Walls, Arte, Sanderson, Designers Guild en Farrow and Ball.

Ruit kapot?
Ook de glasservice is een bekend onderdeel van Becker. De slogan 'Ruit kapot? Becker helpt vlot' mag men letterlijk nemen: 24 uur per dag, 7 dagen per week staan ze voor u klaar. Daarnaast leveren zij glas voor allerlei toepassingen; enkel- en dubbelglas, hardglas, gebogen glas en nog veel meer. Of u nu een hardglazen keukenachterwand of douchedeur nodig hebt, glas voor een deur, een vervangende glasplaat voor een salontafel, een glasplaatje voor in de koelkast: de mogelijkheden zijn eindeloos. Allemaal snel en vakkundig op maat gemaakt.

Kom langs
H. Becker & Co is gevestigd aan de Lipperkerkstraat 135 in Enschede. Bel voor informatie en de glasservice met: 053-431 53 98 of kijk op: www.beckerglas.nl.