Klik & Tik

BOEKELO - Het Open Ouderenwerk Boekelo organiseert een aantal cursussen om te leren omgaan met de computer of iPhone. In februari wordt gestart met de cursus Klik & Tik.

Klik & Tik is de basis, cursus voor absolute beginners die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt of hun kennis hierover weer willen opfrissen. Het ouderenwerk Boekelo gaat 10 licenties voor deze cursus inkopen. Er zijn 6 desktops beschikbaar en 2 laptops. Wie over een eigen laptop beschikt wordt verzocht deze mee te nemen. Ook moet er gebruik gemaakt worden van een koptelefoon (geen oordopjes). Als u in het bezit hiervan bent moet u deze ook meenemen.

Cursusomvang
De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van elk twee uur en wordt gehouden in de Huiskamer van het Dorp aan de Jan van Elburgstraat 111. De eerste les is maandag 3 februari van 10 tot 12 uur. De laatste lesdag is na 6 lessen op maandag 9 maart. Docent en assistent: twee vrijwilligers van het SeniorWeb Leercentrum in Enschede. De kosten bedragen € 25,- inclusief de licentie en het gebruik van de faciliteiten. Koffie en/of thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Opgave
Aanmelding via Stichting Open Ouderenwerk Boekelo bij Leo Nijhof 0628782196 of leo.nijhof@gmail.com. Wie het eerst komt het eerst maalt.