Afbeelding
Foto:

Nieuwjaarsparty met sixties coverband Beatline

HAAKSBERGEN - De traditionele nieuwjaarsparty in zaal "De Oude Molen" te Haaksbergen is dit jaar op zaterdag 18 januari. Dit jaar met een geweldig optreden van de 60's coverband Beatline.

Elke keer als Beatline een dansavond verzorgt komen liefhebbers uit alle windstreken op de optredens van Beatline af, Achterhoekers, Twentenaren en ook uit Duitsland weet men Beatline te vinden. Genieten van een heerlijk avondje met muziek en herinneringen uit je jonge jaren.

Volop genieten
Dat waren nog eens tijden (!). Coverband Beatline staat daarbij garant voor een heerlijk avondje dansen en genieten van hits uit vervlogen tijden. Beatline bestaat uit vijf oudere amateurmuzikanten die allemaal de 60-er en 70-er jaren bewust hebben meegemaakt en nog steeds genieten van de beat- en rock muziek uit die tijd.

Breed repertoire
Het programma bestaat uit een doorsnede van hits van o.a. Cliff Richard, Rolling Stones, Kinks, Small Faces, Status Quo, Elvis, CCR, Buddy Holly e.a. De muziek die Beatline speelt zit vast in het geheugen van het publiek. Het is "goed dansbare" muziek, want bij een optreden van Beatline is de dansvloer de hele avond bezet. Zaal "De Oude Molen" leent zich hiervoor uitstekend. Er zijn genoeg zitplaatsen en een ruime dansvloer, dus meldt u aan om een avond lang te genieten van de hits uit uw jeugd.

Kom ook!
De nieuwjaarsparty zal gehouden worden op zaterdag 18 januari. Swinging Sixties bij zaal Oude Molen, Fazantstraat 35, Haaksbergen. Om 20.00 uur gaat de zaal open. Aanvang 20.30 uur. Entree kost 7 euro in de voorverkoop (avondkassa 10 euro). Kaarten reserveren kan via telefoonnummer: 053-572 14 74 of www.beatline.nl