Afbeelding
Foto:

Digitale cursussen

HAAKSBERGEN - In de huidige maatschappij zijn digitale vaardigheden onmisbaar. Er moet steeds meer online geregeld worden en informatie vindt u vooral op internet. Bent u bang dat het te moeilijk is? De Bibliotheek heeft cursussen en workshops op verschillende niveaus.

U zult merken dat u met stappen vooruit gaat en dat het volgen van een computercursus eigenlijk heel leuk én gezellig is. Er gaat een wereld voor u open. De verschillende niveaus worden aangeduid met sterren. Een aanmeldformulier en de uitgebreide folder haalt u in het Kulturhus of kijk op www.kulturhushaaksbergen.nl. Er zijn eenvoudige cursussen voor beginners, gemiddelde cursussen voor mensen die al beschikken over de basiskennis en de gevorderden cursussen, voor mensen die zich nader willen verdiepen in een bepaald onderwerp.

Klik en Tik
De absolute beginnerscursus! Voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. Deze bestaat uit een zestal bijeenkomsten, startend op maandag 3 februari. Telkens van 09.30 tot 11.30 uur. Deelname is gratis.

iPad beginnerscursus
Bent u een beginnende iPad gebruiker en kunt u wel wat hulp gebruiken? Met deze cursus helpen we u snel op weg. Deze start op dinsdag 10 maart en bestaat uit vier bijeenkomsten. Telkens van 09.30 tot 11.30 uur. Deelname kost 45 euro voor leden, 50 euro voor niet-leden. Er zijn ook gevorderde cursussen. Verder is er een basiscursus Android tablet. Leer uw Android tablet beter kennen. Let op: de Android tabletcursussen zijn toegespitst op tablets van het merk Samsung. Deze start op maandag 20 januari, vijf bijeenkomsten in totaal. Telkens van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname kost 50 euro voor leden, 55 voor niet-leden.

Digisterker
U gaat in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag met de digitale overheid. Om deel te nemen heeft u een e-mailadres nodig. Neem indien mogelijk uw DigiD, inlognaam en wachtwoord mee. Vier bijeenkomsten, telkens op de woensdag, vanaf 8 januari van 09.30 tot 11.30 uur. Dit is een gratis cursus. Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@kulturhushaaksbergen.nl of bel met tel. 053-5730200.