Afbeelding
Foto:

U bent van harte welkom bij de nieuwjaarsrecepties!

ENSCHEDE - De laatste week van het jaar is aangebroken. De gemeente Enschede begint 2020 naar goed gebruik uiteraard met nieuwjaarsrecepties. Meervoud, want naast de grote nieuwjaarsbijeenkomst worden er ook in de stadsdelen eigen bijeenkomsten gehouden.

Dé gemeentelijke nieuwjaarsbijeenkomst is op dinsdag 7 januari van 20.00 tot 22.00 uur. Deze zal gehouden worden bij de Brandweer Twente in de kazerne aan het Spaansland 22. De gemeenteraad en het College van B&W nodigen alle Enschedeërs van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en samen stil te staan op de ontwikkelingen in het komende jaar.

Stadsdelen
Naar goed gebruik worden ook een viertal bijeenkomsten gehouden in de stadsdelen, eveneens op dinsdag 7 januari. Het afgelopen jaar was Enschede volop in ontwikkeling; veel om trots op te zijn en bij stil te staan. De stadsdeelwethouders zijn namens de gemeente gastheer. Buurtbewoners, wijkraden, organisaties en verenigingen zijn van harte welkom.

Kom ook
In stadsdeel Noord is de bijeenkomst van 16.30 tot 18.30 uur in het U Parkhotel aan De Veldmaat 8. In stadsdeel Zuid bent u van 16.30 tot 18.30 uur welkom in wijkcentrum De Magneet aan de Hertmebrink 1. In stadsdeel West van 15.00 tot 17.00 uur in 't Ni-je Terphoes aan de Noordhollandstraat 4. En in stadsdeel Oost: van 15.00 tot 17.00 uur in Lumen aan de Velveweg 54.