Afbeelding
Foto:

Winters genieten bij Bistro De Postkoets

HAAKSBERGEN - Bistro De Postkoets in Haaksbergen blijft ook in 2020 uw vertrouwde adres voor een overheerlijke maaltijd in een sfeervolle ambiance.

Op eerste en tweede kerstdag is Bistro De Postkoets gesloten. U kunt wel gewoon uw kerst- en nieuwjaarsbuffet bestellen bij de Bistro. Op andere dagen bent u uiteraard van harte welkom om te komen genieten van alle specialiteiten op de uitgebreide menukaart. Van een intiem diner voor twee, een zakelijke lunch tot juist een groter feest; het gepassioneerde team draagt zorg voor een onvergetelijke ervaring. U kunt al een feestje, partij of receptie boeken vanaf 25 euro per persoon, inclusief drankarrangement. Ook hier kunt u uw avond geheel naar wens invullen.

Catering
Ook bieden zij catering geheel naar úw wens. U kunt ook het uitgebreide kerstbuffet laten verzorgen, zowel tijdens de kerstdagen als oud en nieuw. Dit buffet is vanaf 10 personen te bestellen vanaf 19,50 euro per persoon. Met diverse hors d'oeuvres, rauwkosten (wittekool, haringfilet, noorse garnaaltjes, gerookte kipfilet en meer), een brede selectie warme gerechten waaronder gebakken aardappels, warme rijst met prei, gehaktballetjes, varkenshaasoester en schnitzeltjes met zigeunersaus. Compleet verzorgd met stokbrood, sausjes, borden, bestek en servetten. U kunt ook andere buffetten bestellen, waaronder de befaamde stamppotbuffetten.

Alles naar wens
Vraag een offerte aan voor catering naar uw specifieke wensen. Bistro De Postkoets is gevestigd aan de Blankenburg 4a in Haaksbergen. Bel: 053 – 57 28 794. Kijk op: www.bistrodepostkoets.nl. Kijk hier ook voor de nieuwe openingstijden die vanaf 15 januari ingaan. Zo is De Postkoets vanaf dan op de maandag gesloten, wel in overleg geopend voor grotere groepen.