Afbeelding
Foto:

Cursus 'Spiegelreflex voor beginners'

HAAKSBERGEN - De tweede cursus 'Spiegelreflex voor beginners', welke reeds is gestart, zit helemaal vol. Vanwege de grote belangstelling is er een derde cursus aangekondigd! Deze cursus start in het voorjaar en wel van maandag 9 maart t/m 20 april 2020.

In deze cursus leer je alles wat je wilt weten over jouw spiegelreflexcamera of systeemcamera (dit is een camera waar de lenzen wel af kunnen maar waar geen spiegel meer in zit). De helft van de cursus zal bestaan uit theorie (sluitertijd, diafragma, beeldcompositie, etc.) en de andere helft uit praktijk. Tijdens de praktijklessen wordt er onder andere een ochtend de natuur in gegaan, er wordt een keer 's avonds gefotografeerd en individueel mag je met een model de studio in. De cursus wordt gegeven door Erik de Just (locatie Foto Vaarhorst).

Data
De cursus wordt gehouden op de maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur, start op 9 maart en bestaat uit 8 lessen (t/m 20 april). De cursuskosten bedragen 125,- euro (inclusief administratiekosten). Als u mee wilt doen aan deze cursus, meldt u zich dan vóór 24 februari 2020 aan via het inschrijfformulier dat verkrijgbaar is bij de receptie van Kulturhus Haaksbergen. Inschrijven kan ook door te mailen naar info@kulturhushaaksbergen.nl, ter attentie van Judith Nijlant en onder vermelding van de naam van de cursus. Kijk op: www.kulturhushaaksbergen.nl.