Afbeelding
Foto:

Feestelijke korting bij JHAB Interieur Styling

ENSCHEDE - Buiten is het koud en donker, maar bij JHAB Interieur Styling is het deze weken warm en behaaglijk! Momenteel geven zij ook extra scherpe kortingen tot wel 70 procent op showroommodellen. Begint u 2020 met een nieuw interieur voor een wel heel schappelijke prijs?

2020 belooft een mooi jaar te worden voor het familiebedrijf. JHAB viert dan namelijk het 100-jarig jubileum! Het familiebedrijf werd opgericht in 1920. Sinds 2000 zitten zij op de huidige locatie aan de Haaksbergerstraat; een riante showroom waar u goed inzicht krijgt in de nieuwste trends op interieurgebied. Aan de overkant opende de familie Becker in 2014 ook beddenzaak Auping Plaza. Dankzij deze bijna 100 jaar ervaring mag u als klant rekenen op een gedegen interieuradvies op maat.

Feestelijke kortingen
Om de mooiste tijd van het jaar feestelijk in te luiden profiteert u tot en met 5 januari van kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Veel producten uit het brede assortiment zijn extra aantrekkelijk geprijsd tijdens deze langlopende kerstactie; van verlichting tot woonaccessoires, eettafels, zitmeubilair en kasten. In de feestelijk aangeklede showroom zijn kortingsartikelen voorzien van gekleurde kerstballen: paars, groen, rood, blauw, zilver en goud. Elke kleur staat voor een specifiek kortingspercentage: 20, 30, 40, 50, 60 of 70 procent. De feestdagen draaien immers om geven en JHAB deelt graag cadeaus uit!

Ook te bestellen
Vindt u het lastig om gelijk een keuze te maken? Neem dan rustig de tijd om thuis de keuze te overdenken. Zolang de kerstactie loopt, biedt JHAB ook interessante korting op te bestellen producten.

Kom langs
JHAB Interieur Styling is op Eerste en Tweede Kerstdag en 1 januari gesloten. Op alle andere dagen bent u van harte welkom om de warme feestdagen te komen vieren! Wie het eerst komt, heeft uiteraard ook de meeste keuze. JHAB Interieur Styling is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 71-75 in Enschede. Kijk voor meer informatie en de aangepaste openingstijden rond de feestdagen op de website: www.jhab.nl

Afbeelding