Afbeelding
Foto:

Feestelijk genieten met vlees van Gerrit ten Oever

ENSCHEDE - December is de maand van lekker eten; heerlijk genieten van een ambachtelijk en eerlijk stuk vlees van Twentse bodem. Bij vee- en vleeshandel Gerrit ten Oever in Boekelo koopt u een breed assortiment overheerlijke vleesspecialiteiten voor de feestdagen én alle andere momenten van het jaar!

De slagerij van Gerrit ten Oever is al vele jaren uw vertrouwde adres voor heerlijk vlees uit eigen streek. Alles op ambachtelijke wijze geproduceerd, waarbij al het rundvlees van de eigen boerderij komt. Of u nu gaat voor de ambachtelijke worsten, rund- of varkensspecialiteiten, het is op en top genieten. Een hoge kwaliteit vlees tegen zeer scherpe prijzen. Kom zelf langs en proef het verschil. Slagerij Gerrit ten Oever helpt u graag om uw feestmaaltijd helemaal op en top te maken, onder meer met de naar wens samen te stellen gourmetschotels vanaf 6 euro per persoon en bijbehorende rijk opgemaakte salades, eveneens vanaf 6 euro per persoon.

Aanbiedingen
Momenteel zijn er ook diverse aanbiedingen op overheerlijke specialiteiten voor de feestdagen. Bijvoorbeeld kogelbiefstuk voor 13,50 euro per kilo, entrecote en ribeye, beide voor 17,50 euro per kilo en T-Bone steaks voor 19,50 euiro per kilo. Of ga voor een rijk gevulde gourmetschotel vanaf 6 euro per persoon. Geen gourmetavond is compleet zonder bijbehorende salades. Ook deze rijk opgemaakte salades leveren zij vanaf 6 euro per persoon.

Naegelholt
Eén van de specialiteiten die Gerrit ten Oever graag onder de aandacht brengt, is de eigengemaakte Naegelholt voor 2,50 euro per ons. Dit is een traditionele specialiteit uit onze regio. Hierbij wrijven ze een mals stuk rundvlees in met zout en specerijen, waarna het maandenlang droogt; traditioneel aan een spijker boven een kachel. Een bijzonder ingrediënt dat zich ook uitstekend leent voor verwerking in allerlei feestelijke hapjes.

Kom langs
Slagerij Gerrit ten Oever is gevestigd aan de Beldershoekweg 100, 7548 PZ in Boekelo. Bel voor informatie met: 053-42 82 942. Kijk ook op: www.gtenoever.nl