Afbeelding
Foto:

Win kaarten voor populaire Bee Gees tributeband 'Night Fever'

ENSCHEDE - Europa's beste en meest geliefde Bee Gees act Night Fever komt dit theaterseizoen weer terug naar Nederland met de spectaculaire show 'Nights on Broadway'.

Na vele uitverkochte avonden in ons land speelt de Duitse band op 12 januari 2020 in het Muziekcentrum in Enschede. Met hun perfect op elkaar afgestemde vocalen verzorgt Night Fever een avond met de allerbeste live muziek. Tijdens het 2,5 uur durende concert komt de bijzonder lange reeks hits van de Bee Gees voorbij, gespeeld door een professionele 9-mans formatie en ondersteund door een decor van LED-walls en een gastzangeres.

Alle hits
De tributeband speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. 'More Than a Woman', 'Stayin' Alive', 'You Should Be Dancing, Yeah', 'Massachusetts,' 'Spicks and specks,' 'Words' en 'To love somebody': je favoriete 60s, 70s en 80s hits worden tot in perfectie nagespeeld. Met meer dan 50.000 verkochte tickets in Nederland bewijst Night Fever een absolute must see te zijn voor fans van de broertjes Gibb.

Win kaarten!
Wil jij de meest authentieke Bee Gees show van Europa live ervaren? Doe dan mee met onze lezersactie, want we mogen 4x twee kaarten weggeven voor de show in Enschede. Stuur hiervoor een email met uw contactgegevens naar: prijsvraag@dwfmediamakers.nl om kans te maken op deze kaarten. Winnaars krijgen per email bericht.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop voor 'Night on Broadway' en andere leuke tribute shows op: www.tribevents.nl/shows