Afbeelding
Foto:

De Keukenvernieuwers

TWENTE - December is de maand van gezelligheid en lekker koken. U brengt veel tijd door in uw vertrouwde keuken; u voelt zich er letterlijk en figuurlijk thuis. Maar: hij kan eigenlijk wel een renovatie gebruiken. Wilt u uw bestaande keuken graag behouden maar wél weer helemaal laten stralen? Overweeg dan de Keukenvernieuwers.

Het compleet vervangen van een keuken is een grote en kostbare klus. Die bovendien ook niet altijd noodzakelijk is. Wanneer u verder nog goed tevreden bent met uw keuken maar wel hier en daar wat dingen vernieuwd wil hebben, is dit een passend alternatief. John van Dijk is uw Keukenvernieuwer in de regio Twente. Hij bezoekt klanten in Enschede, Oldenzaal, Losser en Dinkelland. Met zijn 'rijdende showroom' kan hij u thuis van een passend advies voorzien. Alle aspecten van uw keuken kunnen onder handen genomen worden, geheel naar wens. Bijvoorbeeld het vervangen van een werkblad en de keukendeurtjes, plaatsen van een nieuwe afzuigkap, keukenlades, verlichting, grepen en uiteraard: nieuwe inbouwapparatuur.

Liefhebber
John van Dijk deelt net als u de passie voor het koken. Het is dan ook logisch dat hij zich als een vis in het water voelt in elke keuken. Samen met u werkt hij aan het beste resultaat voor een volledig vernieuwde keuken die voldoet aan uw wensen.

Flinke ervaring
"Ik heb een flinke ervaring in het renoveren en/of plaatsen van keukens. Maar voordat ik aan de slag kan gaan, zal er eerst goed onderzocht moeten worden wat er zoal dient te gebeuren. Bij De Keukenvernieuwers gooien we liever niets weg dat nog goed is. Dus een creatief en oplossingsgericht advies ten aanzien van uw probleem/situatie is waarmee het allemaal begint.", aldus Van Dijk. Door de jaren heen kunnen allerlei kleine problemen ontstaan in de keuken, uiteenlopend van een lekkende kraan tot scheurend folie in de keukendeurtjes.

Kosten besparen
Het komt tegenwoordig regelmatig voor dat mensen een ander huis kopen en dat de keuken die er in staat nog wel te gebruiken is, maar gewoon niet voldoet aan de smaak van de nieuwe bewoners. "Ik maak dit in de praktijk regelmatig mee en kan daarom een goed advies geven ten aanzien van vernieuwing, uitbreiding en/of aanpassing. Daarmee worden enorm veel kosten bespaard ten opzichte van de aanschaf van een geheel nieuwe keuken. Mijn tip: kies voor het vernieuwen van uw keuken wel voor de beste kwaliteit. Want hiermee heeft u gegarandeerd weer voor tientallen jaren veel plezier van uw keuken. De Keukenvernieuwers bieden uitsluitend topkwaliteit van Nederlands fabricaat waarmee we niets aan het toeval overlaten."

Maak een afspraak
De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend; zo hebt u volledig vertrouwen in de kwaliteit van hun geleverde materialen en het werk. Maak vrijblijvend een afspraak via 06 – 11 56 58 80. Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dekeukenvernieuwers.nl/keukenrenovatie/john-van-dijk/

Afbeelding