Afbeelding
Foto:

Voordeel op Nissan Qashqai

TWENTE - Overweegt u om een nieuwe Nissan Qashqai aan te schaffen? Dan is november hét moment! U profiteert deze maand nog van aantrekkelijke extra korting op diverse uitvoeringen.

De Nissan Qashqai is Nissan's ultieme SUV. Een perfecte combinatie van praktisch gebruik, mooie prestaties en betrouwbaarheid. Niet verrassend lieten vele kopers zich al overhalen. Een sportieve uitstraling en Nissan's Intelligent Mobility technologieën dragen zorg voor optimaal rijplezier en veiligheid.

Korting
Momenteel is de Nissan Qashqai N-Motion DIG-T 140 uitvoering extra scherp geprijsd. Deze heeft onder meer de mooie LED-koplampen en 19" lichtmetalen velgen voor een sportief karakter. U ontvangt nu 2.750 euro korting op de catalogusprijs met nog eens 1.000 euro extra N-Motion korting. Hiermee staat deze auto voor u klaar vanaf een zeer scherpe 31.140 euro.

Scherpe prijs
Bent u op zoek naar de allerbeste prijs voor een Nissan Qashqai? Momenteel is ook de Nissan Qashqai Visia DIG-T 140 leverbaar met een riante 2.750 euro korting. De actieprijs is dan 25.640 euro.

Kom langs
Deze actieprijzen zijn nog geldig tot en met 30 november. Kom langs voor een vrijblijvende proefrit bij Autobedrijf Lesscher aan de Zilverstraat 5 in Hengelo.