Afbeelding
Foto:

Veel inruilvoordeel op de Suzuki Vitara en S-Cross

TWENTE - Overweegt u om binnenkort een Suzuki Vitara of S-Cross aan te schaffen? U profiteert nu van een tijdelijk extra inruilvoordeel van 2.000 euro.

Let wel: het gaat om een aanbod specifiek op voorraadmodellen van de Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet en S-Cross 1.4 Boosterjet.

Vitara
De Suzuki Vitara is een praktische allrounder. Mooie prestaties en een praktisch bruikbare auto die ook voorzien is van de nodige innovaties. Ook een perfecte reisauto; zo was de Kampeer en Caravan Kampioen in oktober vol lof over de Vitara 1.4's prestaties. De compacte 1.4 liter benzinemotor met turbo levert een mooie balans tussen prestaties en economisch rijgedrag. Leverbaar vanaf 27.449 euro.

S-Cross
De S-Cross biedt naast veel ruimte ook een luxe uitstraling en extra veel comfort. U profiteert van een aangenaam hoge instap en zitpositie. Met vijf volwaardige zitplaatsen en 430 liter bagageruimte komt u niet snel ruimte tekort. De vernieuwde S-Cross kreeg een sportief gelijnd exterieur, waarbij de mooie chromen grille hem een imposant uiterlijk geeft. Leverbaar vanaf 28.299 euro.

Kom langs
Wilt u meer weten over de actie? Ga naar uw Suzuki dealer of kijk op www.suzuki.nl.