Afbeelding
Foto:

Veilig de weg op dankzij autobedrijf Bert de Leeuw

ENSCHEDE - Autobedrijf Bert de Leeuw helpt u om deze winter mobiel te blijven. Het garagebedrijf biedt een uitstekende service en klantvriendelijkheid, met onderhoud aan alle merken auto's.

In de winter krijgt de auto het zwaarder te verduren. Het loont dan ook om de auto op de belangrijkste punten vakkundig na te laten kijken bij autobedrijf Bert de Leeuw. Zaken zoals de staat van uw accu, werking van de remmen, banden, verlichting en vloeistofniveau worden hierbij nagekeken. Zo bent u er zeker van dat u ook onder uitdagende omstandigheden veilig de weg op kunt.

Sterk in onderhoud
Autobedrijf Bert de Leeuw hanteert een sterk concurrerend uurtarief waardoor de onderhoudskosten laag worden gehouden. Bij noodzakelijke reparaties worden de kosten vooraf besproken; alles gaat in goed overleg. Ook voor APK keuring, schadeherstel, het regelen van verzekeringszaken, een speciale uitlaatservice, remreparatie, koppelingrevisie en het monteren en balanceren van banden kunt u hier terecht.

Moderne werkplaats
In de uitstekend uitgeruste werkplaats beschikt Autobedrijf Bert de Leeuw over moderne diagnoseapparatuur voor het uitlezen van storingcodes en het resetten van service intervallen van de meeste auto's. Ook kunt u er terecht voor volledige airco service met geavanceerde apparatuur. Komt u eens langs, om kennis te maken, zien wat het bedrijf doet of voor het direct laten uitvoeren van een kleine reparatie of een Quick Service. Omvangrijkere reparaties worden op afspraak gedaan.

Maak een afspraak
Autobedrijf Bert de Leeuw is gevestigd aan de Mekkelholtsweg 99, Enschede. Tel.: 053 - 435 72 63. Kijk ook op: www.bertdeleeuw.nl