Afbeelding
Foto:

HAMC organiseert 4x4 treffen

SINT ISODORUSHOEVE - Op zondag 10 november organiseert de H.A.M.C. alweer voor de 22e keer het 4x4 treffen op het circuit in het Kötterbos aan de Binnenveldweg 45 in Sint Isidorushoeve (gemeente Haaksbergen).

Wat jaren geleden begon als initiatief van een paar vrienden die de motorcrossbaan afhuurden, is inmiddels is uitgegroeid tot een succesvol jaarlijks terugkerend evenement. Om alles in goede banen te leiden is er een speciale 4x4 commissie opgericht binnen de H.A.M.C. die verantwoordelijk is voor de organisatie. Voor de deelnemers verandert er echter niets: het blijven dezelfde gezichten en gezelligheid!

Volop uitdaging

Er is een doorgaande route op de crossbaan met daarnaast tal van pittige off-road uitstapjes. Extra uitdaging vind je op een stukje terrein waar wat extra graafwerk is uitgevoerd. Samen met een legertje vrijwilligers is het alle voorgaande jaren gelukt om een dagje off-road te realiseren om je vingers bij af te likken. Deze 22e keer zal ongetwijfeld niet anders zijn!

Praktische zaken

Aangezien het terrein niet heel groot is, wordt er een maximaal aantal deelnemers van 120 auto's aangehouden, zodat problemen zoals filevorming worden voorkomen. Een eventuele inschrijvingstop wordt ter plekke bepaald, afhankelijk van de omstandigheden. Inschrijven is alleen ter plekke mogelijk vanaf 09.00 uur. Deelnemers betalen € 30,- entree.
Het terrein is open van 10.00 tot 16.00 uur en de entree voor toeschouwers is gratis. Voor een warme hap en een drankje is de kantine de hele dag geopend. Kortom: een fantastisch dagje uit voor iedereen die de 4x4 een warm hart toedraagt. Wees allen welkom!

Foto: Han van Ulsen.