Afbeelding
Foto:

Tricklebolt keert met nieuw album terug naar Enschede

ENSCHEDE - Tricklebolt is terug met nieuw werk. De Sallandse rockformatie (met Artez-Enschede gitarist Tim Kampman) staat als succesvol exportproduct uit het Oosten middenin het rondreizende Poprondecircus. Ze hebben nog 7 van de 21 (!) shows te gaan. Vrijdag 15 november is de band te horen en zien tijdens de Popronde Enschede 2019.

Na een eigen clubshow, supportshows voor Vandenberg's Moonkings en optredens op festival Booster heeft Tricklebolt in het afgelopen jaar ook nog een nieuwe plaat uitgebroed. De tweede single 'Atlantis' is inmiddels verschenen. Knipogend naar de 80's brengen de muzikanten een catchy en psychedelische sound ten gehore. Het nieuwe album 'Straight Into The Blue' zal in het voorjaar van 2020 officieel worden gelanceerd. De single is al veelvuldig gespeeld tijdens de Popronde 2019 en met veel enthousiasme ontvangen! Met de bijbehorende clip doet de band een flinke scheut olie op het vuur in navolging van de vorige single 'Backbite'. Het dorpse geroddel wordt wederom bekritiseerd. Aan de hand van diverse vervreemdende scènes neemt Tricklebolt een duik in de diepe blauwe oceaan, zoekend naar het verdronken paradijs Atlantis.

Thuiskomen

Voor Tricklebolt voelt de Popronde Enschede als een warm thuiskomen. De band speelt op 15 november maar liefst twee shows: om 16.30 uur een kleinschalige preview in Kaj's Guitarstore en om 00.00 uur een volledige show in Café Rocks.