Afbeelding
Foto:

Oktober Kachelfest bij
Boudrie Kachels en Haarden

OLDENZAAL - Oktober staat bij Boudrie Kachels en Haarden inmiddels synoniem voor het Oktober Kachelfest. De kachel- en haardenspeciaalzaak uit Oldenzaal organiseert het evenement voor het derde jaar op rij. Tijdens het Oktober Kachelfest heeft men vele aanbiedingen en nieuwe innovaties uit de kachel- en haardenbranche.

De pelletkachel is onverminderd populair in Nederland. Dankzij deze populariteit is fabrikant Nordic Fire in staat geweest om de kachels verder te verbeteren. Zo zijn meer modellen uit het brede assortiment leverbaar met een ruimtebesparende rookgasafvoer van bovenaf. Veel toestellen uit het Nordic Fire programma zijn bovendien uitgerust met een vol automatisch reinigingssysteem. Er zijn nog tot eind dit jaar duurzame subsidies beschikbaar voor deze systemen.

Demonstraties
De Kalfire Prestige lijn is een populaire gashaard in Nederland. Met de brander die verwerkt zit in de houtblokken is deze gashaard niet te onderscheiden van een echt houtvuur. De haard kan nu nóg realistischer gemaakt worden door de led verlichting, dat een natuurgetrouw gloedbed mogelijk maakt. Het NSG systeem zorgt ervoor dat de haard levensechte vonken genereert. Geen enkele gashaard komt zo dicht in de buurt van de bekende houtkachel. In nieuwbouwwoningen wordt er geen aardgas aansluiting meer aangelegd. Dat betekent echter niet dat u geen gashaard in uw nieuwbouwwoning kunt plaatsen. Veel gashaarden zijn namelijk
uitvoerbaar op propaangas.

Ombouwgarantie
Mocht uw woning onverhoopt van het gasnetwerk worden afgesloten, dan hoeft u geen afscheid te nemen van uw gashaard. Veel gashaarden zijn namelijk om te bouwen naar propaan. Kalfire komt met de ombouwgarantie. De fabrikant bouwt in dat geval de gashaard voor u om van aardgas naar propaan. Kalfire geeft deze garantie tot maar liefst 2029!

Innovaties
De houtkachel gaat met zijn tijd mee. In een tijdperk waarin alles automatisch aangestuurd wordt is het zelfs mogelijk om uw houtkachel te automatiseren. Zelfs met apps die aangeven wanneer u hout bij moet vullen! Bij elektrische haarden zijn eveneens veel mooie innovaties te vinden. Nieuw zijn ook de elektrische haarden van Safretti. Deze luxe designhaarden blinken uit in kwaliteit én gebruiksgemak. De haarden werken op basis van waterdamp en geven een realistisch 3D-vuureffect. U geniet in één druk op de knop van een prachtig haardvuur. Naast Safretti zijn ook de merken Dimplex, Element4 en C&J te zien.

Kom ook!
Het Oktober Kachelfest vindt plaats tot en met 26 oktober bij Boudrie Kachels en Haarden aan de Thorbeckestraat 80 in Oldenzaal. Op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober is de showroom geopend van 10.00 tot 20.00. Op zaterdag 26 oktober bent u van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.