Afbeelding
Foto: Heleen DuLi

Ontdek de voordelen van de waterontharders van Waterluxe

ENSCHEDE - De waterontharder is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Meer en meer mensen ontdekken de vele voordelen van het aangenaam zachte, kalkvrije water wat deze systemen leveren. Om nog meer mensen kennis te laten maken met de voordelen staat de Waterluxe roadshow vanaf zaterdag 26 oktober tot en met 16 november op de zaterdagen bij Perfect Carwash in Enschede.

Perfect Carwash is goed bekend met de voordelen van kalkvrij water: hiermee kun je auto's optimaal wassen voor een perfect resultaat. Maar menig bezoeker die de auto laat wassen staat er niet bij stil dat een waterontharder ook thuis veel voordelen heeft.

Voordelen
Het kalkvrij maken van water met een ontharder heeft veel voordelen. Zo is zacht water aangenamer voor de huid. Daarnaast voorkomt u zo veel kalkaanslag in de badkamer, wat zorgt voor minder schoonmaken en minder gebruik van schoonmaakmiddelen. Ook in de vaatwasser gebruikt u minder zeep en uw wasmachine gaat langer mee door minder kalkaanslag. Een waterontharder is dan ook een investering die zichzelf op meerdere manieren terug zal verdienen.

Ervaar het zelf
Bezoekers kunnen bij de roadshow van Waterluxe informatie krijgen over deze en meer voordelen van een waterontharder en over de plaatsingsmogelijkheden. Daarnaast kan men zelf wat water van huis meenemen om hier te laten testen op hardheid. Voor de kinderen is er een rad van fortuin met leuke prijsjes.

Kom langs
U bent van harte welkom bij de stand aan het Poolman 1, op de zaterdagen van 26 oktober tot en met 16 november. Of kom langs bij de showroom van Waterluxe zelf aan de Marssteden 63 in Enschede. Kijk ook op: www.waterluxe.nl