Afbeelding
Foto:

Help uw huisdier slank het nieuwe jaar in

ENSCHEDE - Steeds meer huisdieren lijden aan obesitas. In Nederland leven bijna 5 miljoen honden en katten en 35 procent daarvan is te dik.

Dit is voor een groot deel te wijten aan ons zelf. Huisdieren worden steeds meer vermenselijkt. Als wij een koekje eten bij de thee, krijgt de hond of kat ook een koekje. Daarnaast hebben onze huisdieren vaak een gebrek aan beweging. Het geven van teveel eten en te weinig bewegen zorgt ervoor dat het dier in een negatieve energiebalans komt. Ze krijgen dus meer voeding binnen dan dat ze verbruiken en daardoor nemen ze toe in gewicht. Heeft uw hond of kat ook wat extra pondjes en wilt u graag dat hij gezonder wordt? Dan kunt u zich nu aanmelden voor onze Satiety Challenge! Wij starten hier begin december mee en helpen uw huisdier graag op weg naar een gezond gewicht.

Caloriearm dieet
De Satiety Challenge is gebaseerd op het Satiety dieet. Dit is een caloriearme voeding met een luchtige structuur waardoor de maaltijd niet kleiner lijkt. De voeding geeft een gevoel van verzadiging en heeft een verhoogd eiwitgehalte waardoor vet verdwijnt en spiermassa behouden blijft. Daarnaast bevat het uiteraard alle essentiële voedingsstoffen die uw hond of kat nodig heeft.

Goede begeleiding
Bij aankoop van de eerste zak voeding – met 50 procent kennismakingskorting – ontvangt u het Slim-Fit pakket. De begeleiding rondom dit programma is verder geheel gratis voor u. Het pakket bestaat uit gratis weegconsulten bij onze voedingsconsulenten, een gewichtscontrole dagboek voor uw dier, een klein cadeautje bij de weegconsulten en wanneer uw dier het streefgewicht heeft behaald wordt dit uiteraard beloond! Bent u, net als wij, ook gemotiveerd om uw huisdier weer in dat gezonde strakke lichaam te krijgen? Neem dan contact op met onze praktijk! Dit kan via 053 – 430 5805. Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor updates en leuke acties over de Challenge.

Dierenkliniek Enschede