Afbeelding
Foto:

Edwin Kist Uitvaartverzorging: voor een waardig en persoonlijk afscheid

USSELO - Het afscheid van een dierbare is een emotioneel moment. U wilt graag een waardig afscheid dat recht doet aan een mooi leven, met ruimte voor al uw persoonlijke wensen. Edwin Kist draagt zorg voor een passend afscheid.

Sinds ruim drieƫnhalf jaar is Uitvaartcentrum Het Usselerhof gevestigd in de oude bakkerij op de kruising van de Haaksbergerstraat en Boekelosestraat te Usselo. Hier hebt u diverse mogelijkheden om afscheid te nemen. In Aula De Es kunnen de condoleances en kleinschalige plechtigheden gehouden worden, waarbij de verzorging naar wens samen met nabestaanden uitgevoerd kan worden. In de twee afscheidshuizen Korenbloem en Klaproos kunt u in huiselijke, intieme sfeer vanaf de dag van overlijden tot aan de dag van de uitvaart afscheid nemen; 24 uur per dag en in complete privacy.

Persoonlijke begeleiding
Edwin Kist draagt zorg voor uw perfecte afscheid. U mag rekenen op een warme, persoonlijke begeleiding; eerlijk en oprecht. Met een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Nabestaanden doen vaak na mond tot mond reclame een beroep op de diensten van Edwin Kist Uitvaartverzorging.

Uitvaartwinkel Verlies
Om niet alleen voor en tijdens het afscheid, maar ook erna van betekenis te kunnen zijn, biedt Uitvaartwinkel Verlies de mogelijkheid om samen met u een unieke en blijvende herinnering te creƫren. Bijvoorbeeld in de vorm van een urn, maar ook assieraden of vingerafdruksieraden zijn mogelijk. Een tastbare herinnering aan uw dierbare die u altijd bij u draagt. Zij denken graag met u mee om vanuit uw wensen een bijzondere herinnering van uw dierbare overledene te realiseren.

Passend advies
Ook voor het bespreken of vastleggen van uw uitvaartwensen of voor vragen rondom verzekeringen kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken. Edwin Kist Uitvaartverzorging is 7 dagen per week bereikbaar. Gevestigd aan de Haaksbergerstraat 950-952 in Usselo. Bel met 053-477 66 50 of mobiel, 06-22 55 99 05. Kijk ook op: www.edwinkist.nl

Afbeelding
Afbeelding