Afbeelding
Foto:

De grootste en spannendste kermis van Oost-Nederland!

ENSCHEDE - Deze zaterdag 19 oktober gaat weer de Halloweenkermis in Enschede van start. Tot en met zondag 27 oktober kunnen bezoekers genieten van de grootste én spannendste kermis van Oost-Nederland.

Naar goed gebruik heeft de kermis ook dit jaar weer veel nieuwe en spannende attracties die ook perfect passen bij Halloween - durft de bezoeker zijn angsten onder ogen te zien in de snelste, angstaanjagende attracties?

Veel te beleven
Ook voor wie het rustiger aan doet valt er veel te beleven tijdens de kermis. Elke dag is er wel iets leuks te zien, te doen en te beleven voor jong en oud. De kermis is elke dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur, met op zaterdag 19 oktober de feestelijke start. In beide weekenden kunnen kinderen zich gratis laten schminken, van schattig tot spookachtig en alles daartussen.

Halloween
op de woensdagmiddag kunnen kinderen deelnemen aan het pompoen snijden. De gesneden pompoen mag men dan gratis meenemen. Dit start om 14.00 uur bij de informatietent op het kermisterrein. Woensdagavond is extra spannend met de Halloweentocht voor de hele familie. Deze start om 18.00 uur, eveneens bij de informatietent.

Acties en korting
Donderdag is voor de échte kermisfanaat het moment om echt alle attracties eens te proberen. Dan is namelijk de Euro Kortingsdag. Vele attracties draaien de gehele dag met een goede korting. Kijk voor meer speciale acties ook op de Facebookpagina Kermis Enschede of de website www.kermisenschede.nl. Hier staan namelijk ook mooie kortingsbonnen.

Zombie Walk
Vrijdagavond vanaf 20.00 uur nemen de zombies de Halloweenkermis over! De geschminkte zombies jagen bezoekers de stuipen op het lijf, vergezeld van een wel heel speciaal voertuig.

Afsluiting
Uiteraard mag ook de traditionele afsluiting van de Halloweenkermis niet ontbreken dit jaar. Op zondag 27 oktober sluit de kermis om 21.00 uur af met een spetterend vuurwerk, verzorgd door Dream Fireworks.