Afbeelding
Foto: Picasa

Wat wordt hét goede doel van 2019?

HAAKSBERGEN - De gebroeders Morsinkhof zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen van de eindejaarsvoorstelling van 't Noll'nkoor met de titel '2019 ??...Wie Kapt'r Met!!'. Er wordt deze avond uiteraard weer met enige humor terug gekeken op het afgelopen jaar.

Voor de dertiende achtereenvolgende keer wordt theater De Kappen op 28 december gereserveerd oor de Noll'n. De opbrengst wordt jaarlijks geschonken aan één of meerdere goede doelen en daar kunt u nog tips voor aandragen. Bent u of kent u een Haaksbergse vereniging, instelling of stichting die het geld in of vanuit Haaksbergen besteedt aan een goed doel, stuur dan een mailtje naar 't Noll'nkoor. Het meest aansprekende doel wordt dan in december bekend gemaakt en kan de cheque in ontvangst nemen.

Cheque 2018
De goede doelen-cheque van 2018 is geschonken aan de Van den Bentstichting als bijdrage voor het realiseren van een belevingstuin bij de locatie Nachtegaalstraat. Zaterdag 28 september is deze tuin officieel geopend door twee bewoners in het bijzijn van onder andere bewoners, familieleden, buren en meerdere gulle gevers waaronder dus enkele afgevaardigden van 't Noll'nkoor. Dit jaar bereikt het totaal van de uitgedeelde cheques de € 25.000,-.

Uitreiking troffee
Op www.nollnkoor.nl vindt u ook alles over het tweede vaste onderdeel van de avondvoorstelling en dat is de uitreiking van de trofee 'Haaksbergenaar van 't jaar'. Dus kent u iemand, stichting of een vereniging die Haaksbergen of zichzelf op één of andere manier op de kaart heeft gezet, laat het dan weten. In 2018 is deze trofee toegekend aan De Historische Kring Haaksbergen waar al jaren vele vrijwilligers de historie van Haaksbergen verzamelen, vastleggen, digitaliseren en regelmatig een expositie organiseren.

De avondvoorstelling is al maanden uitverkocht, omdat de 28e dit jaar op een zaterdag valt is besloten naast de vaste avond nog één keer een middagvoorstelling te geven. Hiervoor kunt u nog kaartjes bestellen aan de kassa van het theater of via www.dekappen.nl.