Afbeelding
Foto:

Domijn 'on tour' zaterdag

TWENTE - Komende zaterdag is da landelijke Dag van het Huren. Ook woningcorporatie Domijn pakt groots uit. Dit jaar gaan de medewerkers zélf op pad met een dubbeldekkerbus om met huurders in gesprek te gaan.

Domijn hoopt met zoveel mogelijk huurders in gesprek te kunnen gaan, onder het genot van een kop koffie en wat lekkers. De tocht begint 's ochtends in Overdinkel en gaat daarna via Losser naar Enschede met als eindbestemming Haaksbergen.

Leuk programma
Huurders kunnen deze dag gezellig een praatje maken met medewerkers van de corporatie, die zich elke dag met hart en ziel voor hen inzetten. Jong en oud is deze zaterdag welkom. Er is voor ieder wat wils. Voor de jongste huurders zijn er ballonnenfiguren, een kleurwedstrijd en een leuk cadeautje. Daarnaast is er een snelloket in de bus om mensen op weg te helpen met MijnDomijn om bijvoorbeeld een reparatie in te plannen. Maar ook voor handige duurzaamheidstips van Reimarkt kunnen mensen deze dag in de bus terecht. Een aanpak die helemaal past bij de ambitie van Domijn. "Wij zijn trots op onze nieuwbouw- en renovatieprojecten, verduurzaamde woningen, maar vooral op onze huurders. Hoe leuk is het om dat eens op een ongedwongen manier te laten zien. Daarom hebben we ook een leuk presentje voor hen", zegt Wilma van Ingen, directeur-bestuurder bij Domijn.

Twentse tour
Tijdens de ´Dag van het Huren' stopt de corporatie op vier locaties: bij 't Trefhuus In Overdinkel en Lossers Hoes in Losser. In Enschede brengt Domijn een bezoek aan de Mirastraat in de wijk Twekkelerveld. De tour wordt afgesloten aan de Bouwmeester in Haaksbergen. Alle huurders van Domijn zijn welkom om een bezoek te brengen. Op domijn.nl staat alle informatie en het programma van deze dag.

Vijfde editie
De ´Dag van het Huren´ is een initiatief van Aedes: de vereniging van woningcorporaties, Zij organiseert dit jaar voor de vijfde keer deze dag. Het thema is: trots op huren. Woningcorporaties bundelen de krachten. Want zij zijn trots op hun werk. Samen bieden zij in totaal een woning aan ruim 4 miljoen mensen in Nederland. Hiermee hebben ze een belangrijke maatschappelijke rol én dragen ze bij aan de verduurzaming en verbetering van de woon- en leefomgeving.