Afbeelding
Foto: shutterstock

Programma Open dag

Neem deel aan een rondleiding door het Dierenopvangcentrum. Kijk achter deuren die normaal voor je gesloten blijven.

Ook kun je een kijkje nemen bij de dierenarts in haar spreek- en operatiekamer. De dierenarts en de assistente staan voor je klaar om vragen te beantwoorden. (er mogen geen dieren meegenomen worden in de spreekkamer)

De dierenambulance is aanwezig, neem een kijkje in de auto die voorzien is van alle materialen om dieren in nood te kunnen helpen en veilig te vervoeren.

Waag een gokje bij onze loterij en win een leuke prijs. Alle prijzen zijn geschonken door winkels en bedrijven.

Dierenpolitie agente Bianca en Landelijk inspecteur Willem spelen met kinderen een Kahoot spel. Dit is een interactief spel waarbij allerlei vragen op gebied van dierenwelzijn voorbijkomen.

Ook is er een mogelijkheid om een dierenpompoen te maken.

Koop een leuke verrassingsdoos voor de hond, kat of het konijn. In deze doos zitten lekkere hapjes en/ of leuke speeltjes.

Volg de speurtocht door het Dierenopvangcentrum en kom zo langs alle afdelingen. Bij de juiste oplossing van de puzzel krijg je een stempel.

Op de parkeerplaats staat een groot springkussen/ stormbaan. Na het nemen van deze hindernis ontvang je ook weer een stempel.

Ook zijn er leuke OudHollandse spelletjes te doen zoals blikgooien en ringwerpen. Ook hier ontvang je een stempel als je alle spelletjes gedaan hebt.

Heb je de stempelkaart vol? Lever deze dan in bij de receptie en misschien win je een leuke prijs. De winnaar wordt na de Open dag bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Er is koffie, thee en frisdrank en er worden aardappelpannenkoekjes en poffertjes geserveerd.

Afbeelding