Afbeelding
Foto:

Klasjiek: elke vrouw stijlvol gekleed!

ENSCHEDE - Wie bepaalt er nu wat mode is? Wat ik in Parijs of Milaan op de catwalk zie heb ik eerlijk gezegd nog nooit iemand mee op straat zien lopen. Volgens mij weten wij dames zelf heel erg goed wat en hoe we het willen. Veel dames kunnen zich prima vinden in het huidige modeaanbod. Maar ik zie en hoor ook veel frustratie bij dames en zoeken de oorzaak als kleding niet past bij zichzelf. Dat kan anders.

Confectie-fabrikanten maken alles in één maat, alsof wij dames een eenheidsworstje zijn. En bij maatseries gaan ze ervan uit dat je hele lijf in deze maatproportie is. Dit is dus niet realistisch mijns inziens. Klasjiek draait het om. Wij dames moeten ons niet aan fabrieks-maattabellen aanpassen. Kleding moet zich aan ons aanpassen. Bepaal zelf het kledingstuk en het model en de stof. Jouw unieke kledingstuk. Klasjiek is merkenblind en is geen merk! De dame in het zelf samengestelde kledingstuk is het merk! Het draait om haar. Klasjiek biedt enkel de mogelijkheid om het te kunnen doen.

Heel betaalbaar
En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Prijzen zijn onder andere afhankelijk van de hoeveelheid stof en moeilijkheidsgraad van het model. Enkele richtlijnen qua prijzen: een broek of trui kost 40 tot 60 euro. Een jurk of blouse: 60 tot 80 euro. Een pantalon / colbert: circa 100 euro. En een wintermantel tussen de 150 en 200 euro.

Kom langs
Graag verwelkomt Klasjiek u in de winkel om uzelf te kunnen zijn. Gevestigd aan de Wethouder Gerberstraat 27 in Enschede. Kijk voor meer informatie op: www.klasjiek.nl