Afbeelding
Foto:

Scherpe aanbiedingen bij Ben van 't Mös

ENSCHEDE - Ben van 't Mös is al ruim 40 jaar uw vertrouwde tuinspecialist. U kunt er voor vrijwel alles terecht wat met de tuin te maken heeft; van tuinmachines en tuingereedschap van groot tot klein, evenals tuinhout, tuinhuisjes, picknicktafels en nog veel meer.

Graag laten zij u kennismaken met de wat minder bekende woelvork. Een alternatief voor het omspitten van de grond, met diverse belangrijke voordelen. De woelvork steekt men met de tanden verticaal de grond in, waarna men met relatief gemak de grond kan breken om het te beluchten. Zónder dat de diverse bodemlagen verstoord raken. Het voordeel is dat zo de vruchtbare bovenste lagen behouden blijven. Voor moestuinders is dit een goede manier om de kwaliteit van hun grond op peil te houden. Bovendien is het gebruik van de woelvork veel minder belastend voor de gebruiker, omdat men met een rechte rug kan werken. Ook voor het rooien van aardappelen is het een handig stuk gereedschap. Momenteel levert Ben van 't Mös woelvorken van het Franse merk Ducoterre; met drie tot en met zes tanden. Zo kunt u voor uw specifieke tuin en lichamelijke belasting een passende woelvork vinden. Een woelvork kost, afhankelijk van het gekozen model, rond de 100 euro.

Aanbiedingen
Momenteel heeft Ben van 't Mös diverse aantrekkelijke aanbiedingen op Stihl tuingereedschap. Zo bent u klaar voor de herfst met de BR 350 benzinebladblazer, nu van 609 voor 499 euro. De Stihl MS 170 benzinekettingzaag (30 centimeter) is nu scherp geprijsd van 199 voor 179 euro. U werkt met uw elektrische Stihl-gereedschap lekker door dankzij een cashback-actie bij aanschaf van een tweede accu voor het Compact of Pro accusysteem. De tuin weer spic en span na het vele werk? De RE 130 Plus hogedrukreiniger maakt er rap werk van. Nu leverbaar van 510 euro voor slechts 399 euro.

Breed assortiment
Naast handgereedschap en tuinmachines biedt Ben van 't Mös ook een mooie selectie tuinhout en tuinobjecten aan. Zo is een tuinhuisje, veranda of schutting geheel naar wens op maat te produceren. Ook voor een picknicktafel, speeltoestel of afrastering bent u aan het juiste adres. In de eigen werkplaats leveren zij service aan uw kostbare tuinmachines.

Kom langs
Ben van 't Mös is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 858 in Enschede. Bel voor informatie over de machines met: 053-434 16 66 en over tuinhout met: 053-432 38 38. Kijk ook op: www.benvanhetmos.nl