Speel mee met het orkest Fortissimo!

ENSCHEDE - Op de culturele "Tolle Sontag", 29 september 2019, organiseert de FEM/FEDS een uitvoering van een groot projectorkest, Fortissimi. De Enschedese muziekverenigingen werken samen voor dit unieke project.

Het gelegenheidsorkest zal deze middag een optreden geven bij het "Ei van Ko" voor het Enschedese stadhuis. Muzikanten zijn van harte welkom; iedereen die betrokken is bij een vereniging of de Kaliber Kunstenschool kan deelnemen.

Doe je mee?
Het doel is om het belang van de harmonie muziek in Enschede op de kaart te zetten met dit fantastische project. Er is samenwerking gezocht tussen de muziekverenigingen, Kaliber Kunstenschool, Zumba-groep Dance Passion, een arrangeur en een DJ!

Repetitie
Er is voorafgaand een gezamenlijke repetitie gepland op zaterdag 21 september van 10.30 tot 13.30 uur in het DMBE gebouw, Herculesstraat 10. Inclusief een lunch. Wil je meespelen met Fortissimo, dan ben je van harte welkom. Het zou fantastisch zijn om met vele muzikanten een megaorkest te formeren. Aanmelden kan via: projectorkestfem@gmail.com. Vermeld hierin je naam, instrument, eventueel je vereniging en welke partij je in je eigen orkest speelt. Verdere informatie volgt dan via mail.

Tolle Sonntag
De gemeente Enschede organiseert ook dit jaar weer Die Tolle Woche, waar de Duitse bezoekers aan de stad centraal staan. De culturele zondag is onderdeel van dit evenement.