Infoavond evenementensubsidie

ENSCHEDE - Enschede is een stad met veel reuring en gezelligheid. Er gaat geen week voorbij dat er niet iets leuks te beleven valt. Naast de traditionele grotere evenementen die iedereen kent, zijn er ook veel kleinere activiteiten. Deze kunnen onder specifieke voorwaarden subsidie krijgen van de gemeente.

De gemeente Enschede hecht een grote waarde aan het lokale aanbod van evenementen. Deze dragen bij aan de aantrekkelijkheid en saamhorigheid in een gemeente, evenals de toeristische en recreatieve kansen. Wie komend jaar een evenement organiseert dat waardevol is voor de inwoners en de stad kan misschien in aanmerking komen voor een subsidie. Voor de verdeling van het budget dit jaar maakt de gemeente gebruik van een digitaal platform. Gebruikers moeten voor 1 oktober een subsidie aanvragen.

Informatieavond
Omdat het platform nieuw is, organiseert de gemeente komende maandag 26 augustus een informatiebijeenkomst. Deze zal gehouden worden in het Stadskantoor aan de Hengelosestraat 51 in Enschede. Aanmelden kan via m.tip@enschede.nl