Afbeelding
Foto:

ZomerVISkaravaan in Enschede zaterdag

ENSCHEDE - Ben jij gek van sportvissen en jonger dan 14 jaar? In samenwerking met hengelsportvereniging VIOS Enschede wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op zaterdag 20 juli 2019 aan de Rerinklanden in Enschede. Deze dag is onderdeel van de zomerVISkaravaan.

Het event in Enschede duurt van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je bent ingeschreven. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Vis-events
Door het hele land vinden in juli, augustus en september dertig eendaagse vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel. Kijk voor informatie en aanmelding ook op: www.stekkie.nl