Afbeelding
Foto:

Genieten van verleidingen en sfeer bij Coffee Fellows

ENSCHEDE - De Duitse franchiseformule Coffee Fellows wordt langzaam uitgebreid naar Nederland. Inmiddels telt Nederland zes vestigingen, waaronder die in Enschede aan de Marktstraat 14. Misschien bij velen beter bekend als kruispunt De Graaff, vernoemd naar het hotel dat daar halverwege de 19e eeuw gevestigd was.

De geschiedenis van Coffee Fellows in Enschede gaat niet zo lang terug als de naam van het kruispunt. In april 2018 werd de vestiging geopend en sinds 1 juni van dit jaar is Lars Oosting de franchiser. De officiële opening van de zaak is op 30 juni. En hij heeft grootse plannen...

Bekendheid
Coffee Fellows is voor de Duitsers een heel bekend en vertrouwd fenomeen, maar dat wil niet zeggen dat Lars zich specifiek daarop richt. Zo heeft hij voor het gebak gekozen voor de Nederlandse patissier Van Eck. Nederlanders zijn namelijk gewend aan zoeter gebak dan Duitsers. Met Van Eck hoopt hij juist de Nederlandse zoetekauwen aan te spreken. Ook wil Lars het assortiment aan broodjes in de toekomst uit gaan breiden. Nu nog onder andere bagels en panini, maar in de toekomst ook het geliefde broodje gezond en bijvoorbeeld het broodje filet americain. Voor iedereen is er wel iets lekkers te vinden voor bij de lekkerste koffievarianten van Enschede.

Het huiskamergevoel
De sfeer is voor Lars een belangrijk gegeven. Zo staat er een grote stamtafel, waar iedereen aan plaats kan nemen om te genieten van de koffie en bijvoorbeeld te werken, te lezen of met anderen in gesprek te gaan. De stamtafel is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen. Verder heeft Coffee Fellows een groot terras waar de gehele dag genoten kan worden van de zon. En wanneer u geen tijd heeft of uzelf niet de tijd gunt om te genieten van de sfeer van Coffee Fellows, maar wel toe bent aan de producten van Coffee Fellows, dan is meenemen geen enkel probleem.

Uitnodiging
Wie weet komt u in juli en augustus Lars of één van de medewerkers van Coffee Fellows wel tegen in de binnenstad met muffins. Ze trekken er namelijk op uit om u kennis te laten maken met Coffee Fellows en de heerlijke producten. Laat u verleiden door Coffee Fellows aan de Marktstraat 14 in Enschede.