Afbeelding
Foto:

Feestelijke opening van Supermarkt ADA

ENSCHEDE - Sinds 3 mei is de Supermarkt ADA aan de Lipperkerkstraat 4 geopend, maar de feestelijke opening gaat plaatsvinden op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni.

Eigenaar Metin Özceylanoglu en zijn familie zijn al 15 jaar een begrip in Enschede. In 2005 is ADA begonnen aan de Haaksbergerstraat en sinds die tijd alleen maar gegroeid. De klantenkring werd steeds groter en door de groeiende vraag werd in 2011 de stap gezet om in Winkelcentrum Zuid ook een filiaal te openen. Enkele jaren later zelfs ook net over de grens in Gronau!

Officiële opening
De supermarkt aan de Lipperkerkstraat kende nog geen officiële opening, maar die komt er nu! In het weekend van 22 en 23 juni wordt het nieuwe pand feestelijk geopend. Vele klanten doen hier al enkele weken hun boodschappen, maar dit weekend net een beetje anders. Er gelden speciale aanbiedingen vanaf 20 juni tot en met 30 juni en er zijn hapjes en drankjes aanwezig. Voor uw winkelgemak en -genot kunt u gebruik maken van ruim 35 parkeerplekken op eigen terrein! Naast de gezelligheid kunt u tevens uw geluk beproeven tijdens de geweldige winacties ter plekke! Zo krijgt u bij elke besteding van € 25,- één lot. Wie weet bent u één van de drie gelukkige winnaars van € 50,- aan gratis boodschappen. De gelukkige winnaars worden bekend gemaakt op zondag 30 Juni 2019 om 20.00 via de Facebookpagina van Supermarkt ADA en instagram @adasupermarkt.

Breed assortiment
Supermarkt ADA kent een heel breed assortiment aan nationale en internationale producten. Verschillende (exotische) groente- en fruitsoorten en internationale producten zijn inmiddels verkrijgbaar bij Supermarkt ADA waarmee verschillende wereldgerechten kunnen worden bereid. Ook kunt u vanzelfsprekend terecht bij Supermarkt ADA voor oer-Hollandse producten zoals pindakaas en hagelslag. Dit alles is volgens eigenaar Metin het gevolg van het feit dat de samenstelling van het klantenbestand van Supermarkt ADA geleidelijk diverser is geworden. Daarnaast kent de ambachtelijke vleesafdeling ook een ruim assortiment met onder andere lams-, kalfs-, runder- en kippenvlees. Ook kunt u elke dag terecht voor vers brood. Al deze producten worden aangeboden voor een scherpe aantrekkelijke prijs. Kom gerust een kijkje nemen in de nieuwe vestiging van Supermarkt ADA aan de Lipperkerkstraat 4 in Enschede en laat u smakelijk verrassen! Houd social media in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van de wekelijkse topaanbiedingen en winacties!