Afbeelding
Foto: Niek Erents

Zonwering van de toekomst? Vraag ernaar bij ZonEx!

ENSCHEDE - In Nederland houden we van zonnige dagen, maar lange tijd in de zon zitten is ook schadelijk voor de gezondheid daarom kiest men tegenwoordig bewust voor zonwering.

Er zijn nu veel meer mogelijkheden dan de bekende oranje zonneschermen waar ZonEx in 1968 mee begon (en groot mee is geworden). Knikarmschermen zijn vandaag de dag te leveren in een ruime keuze UV-werende stoffen van hoge kwaliteit waardoor niet alleen uw terras koel blijft maar ook de binnenruimte. Ze laten gefilterd zonlicht door zodat u heerlijk op uw terras in de schaduw kunt zitten en genieten van een lekker koel briesje.

Naast zonneschermen is er bij ZonEx ook steeds meer vraag naar screens. Ze hebben de unieke eigenschap zonlicht te filteren, het daglicht wordt wel doorgelaten en maar schittering van zonlicht niet waardoor je kunt blijven genieten van je favoriete serie op tv zonder dat je het zicht naar buiten kwijt raakt, en bovendien blijft het binnen aangenaam koel.

Rolluiken zijn naast zonwerend ook geheel verduisterend. In de zomerperiode blijft het donker en slaapt u langer. Laat u de rolluiken overdag ook dicht dan blijft de kamer heerlijk koel. Kinderen slapen eerder en langer door de verduistering en de rolluiken dempen ook de geluiden van buiten.

Om welk zonweringsproduct het ook gaat ze worden eigenlijk alleen nog met afstandsbediening of wandschakelaar uitgevoerd. Wie extra bedieningsgemak wil kan ook kiezen voor bediening via tablet, smartphone óf een geautomatiseerd tijdschema. Makkelijker kan het niet! Vraag naar de mogelijkheden in de ruim opgezette showroom aan de Zomerweg 155 in Enschede (053-461 1128). Tevens is er binnen ons team nog ruimte voor een technisch medewerker (ook BBL). Heeft u interesse dan horen wij dat graag!