Afbeelding
Foto:

Functioneel kan ook mooi zijn

HAAKSBERGEN - Dat buitenzonwering niet alleen functioneel is, maar ook mooi is te zien bij Woongeluk Roord.

Er is zoveel keuze op het gebied van zonwering. Zo zijn er uitvalschermen, knikarmschermen, markiezen en screens. Laat u vooral adviseren over welk type zonwering het beste pas bij uw situatie. Wanneer het vooral belangrijk is om de zon uit de woning te houden en er weinig ruimte is, dan past een screen beter dan een knikarmscherm. Een knikarmscherm is daarentegen weer ideaal om de zon uit huis te houden én gelijktijdig schaduw te creëren op het terras. Elk type zonwering heeft specifieke kenmerken en geeft een bepaalde uitstraling aan een pand.

Kleurkeuze
Het doek dat u kiest voor zonneschermen, markiezen en screens is in vele kleuren leverbaar en de kleurkeuze is geheel aan u, maar advies vragen aan de medewerkers van Woongeluk Roord mag vanzelfsprekend altijd. Zij hebben zoveel varianten in de loop der tijd voorbij zien komen, dat ze u wel kunnen aangeven of een bepaald kleur doek wel past in combinatie met de kleur van de gevel en de kleur van de kozijnen. Ook over de verschillende kleuren van de cassette en profielen adviseren zij u graag. Alles wordt in het werk gesteld om een pand een mooie uitstraling te geven én uw wensen op het gebied van de zonwering in vervulling te laten gaan.

Inspiratie
Laat u inspireren in de winkel van Woongeluk Roord aan de Blankenburgerstraat 33 in Haaksbergen. Eenmaal uw keuze gemaakt voor een type zonwering en kleuren, dan gaat Woongeluk Roord voor u aan de slag, zodat u deze zomer en de vele zomers daarna van uw zonwering kunt genieten.