Afbeelding
Foto:

De vernieuwde Hubo Losser voor advies en materialen

LOSSER - Er zijn boeken vol geschreven over hoe je de markt kunt veroveren of hoe je bestaansrecht van je winkel kunt creëren en behouden. Kort gezegd komt het erop neer dat je iets moet hebben wat een ander niet heeft. Hubo XL in Losser heeft dat: een shop in shop van Morshuis Interieurspecialist.


Voor advies en inspiratie kunt u bij Morsthuis Interieurspecialist terecht. Soms kan een kleine verandering al voldoende zijn om een geheel andere sfeer te creëren, maar ook voor advies over een volledige metamorfose van een ruimte en de laatste trends kunnen zij u alles vertellen.

Inrichten
Ga rustig zitten in het gezellige koffiecafé en laat alles wat u heeft gezien op u inwerken en maak een keuze. Welke raamdecoratie past bij de functie en de sfeer van de ruimte? Horizontale of verticale lamellen, rolgordijnen, vitrage of toch iets anders? En welk materiaal? Eenmaal de keuze gemaakt, dan kunt u door Hubo XL laten inmeten, maken en monteren.
Een trend is tegenwoordig het gebruik van pvc vloeren. De winkel is aangepast aan deze trend. Nu is er de ruimte om u te laten zien hoe mooi en natuurlijk een pvc vloer is. Vanzelfsprekend is de vloer in diverse kleuren en met verschillende patronen leverbaar. Ook is speciaal hiervoor Stan Schepers in huis gehaald. Hij kan u alles vertellen over de voordelen van de vloer en u adviseren bij uw keuze.

Komt u ook een kijkje nemen bij Hubo Losser aan de Industriestraat 2 in Losser?