Afbeelding
Foto:

Een vaderdagcadeau om van te genieten

ENSCHEDE - Familie is belangrijk voor Italianen, dus pakt Pinna Delicatessen uit met Vaderdag.


Pinna Delicatessen zit nog niet zo lang in winkelcentrum Stokhorst in Enschede, maar men weet de winkel al goed te vinden voor de heerlijkste delicatessen uit Italiƫ en uit Nederland. Een uitgebreid assortiment hapjes, maar ook heerlijke maaltijden.

Maaltijden
Voor huisgemaakte maaltijden volgens origineel Italiaanse recepten, die u thuis alleen nog maar hoeft op te warmen gaat u naar Pinna Delicatessen. Niet alleen voor de dagen dat u geen zin hebt in koken of geen tijd ervoor heeft. Zeker ook voor de dagen dat u wilt genieten van heerlijk eten zijn de maaltijden geschikt. Om het compleet te maken, kunt u de maaltijd afsluiten met Siciliaanse Cannoli of Tiramisu als dessert.

Vaderdagactie
Verras uw vader op vaderdag met heerlijke delicatessen als kaas, olijven, tapenades, wijn, chocolade of bijvoorbeeld een "notentorentje". Als u de allerliefste vader van de hele wereld heeft, dan kunt u uitpakken met de op de foto afgebeelde mand. Deze mand vol lekkernijen kunt u ook winnen door de Facebookpagina van Pinna Delicatessen te liken.

Pinna Delicatessen wenst iedereen een fijne Vaderdag!