Afbeelding
Foto:

Een comfortabele vloer voor iedere woning: de vloer van pvc

HAAKSBERGEN - Het materiaal polyvinylchloride, oftewel pvc, is misschien nog wel het meest bekend van de grijze buizen, maar maakt nu zijn opmars als vloer. Een hele andere toepassing, maar met vele voordelen.


Een pvc vloer is in vele dessins en kleuren leverbaar en bij Woongeluk Roord kunt u door de grote stalen een goede indruk krijgen van wat allemaal mogelijk is. Zo zijn er pvc vloeren met een houtmotief, die in verschillende kleuren leverbaar zijn. Het grote voordeel ten opzichte van een klassieke houten voordeel is misschien wel het geluid of het ontbreken daarvan. Verder is een pvc vloer sterk, makkelijk in onderhoud, oogt natuurlijk en is zeer comfortabel. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem, want de pvc vloeren geleiden goed.

Advies op maat
Bij Woongeluk Roord vindt u pvc vloeren van de merken Ambiant, Gelasta, Moduleo, Cortec, Therdex en Belakos en zoals vermeld in vele kleuren en dessin. Om lang van de vloer te kunnen genieten, is een goede ondergrond en de juiste toplaag belangrijk. Laat u vooral adviseren over welke vloer, welke toplaag en welke ondergrond het meest geschikt is. Ook advies aan huis is gratis en vrijblijvend. Datzelfde geldt voor het inmeten van de vloer.

Actie
Woongeluk Roord heeft nu ook een mooie actie lopen, want bij aankoop van 35 vierkante meter pvc vloer krijgt u drie droogloopmatten cadeau zolang de voorraad strekt. Laat u inspireren in de showroom van Woongeluk Roord aan de Blankenburgerstraat 33 in Haaksbergen of neem een kijkje op de website www.woongeluk-roord.nl

Afbeelding