Afbeelding
Foto:

Young Adult Event

ENSCHEDE - Bibliotheek Enschede organiseert op zaterdag 1 juni een Young Adult Event. Young Adult is een populair genre onder jongeren in de leeftijdscategorie 15+.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur kun je gratis workshops van verschillende auteurs en bloggers volgen, er zijn stands met boekgerelateerde items en er is een uitgeverij aanwezig die je te woord staat en jouw manuscript gaat lezen. Deelname aan de workshops is gratis en je kunt aanschuiven waar en wanneer je maar wilt. Alle schrijvers houden na hun workshop een signeersessie van een half uur. De activiteiten vinden plaats in verschillende ruimtes in de bibliotheek. Een overzicht van de ruimtes is aanwezig op de dag voor het event. Het gehele programma en het tijdschema vind je op de website van de bibliotheek.

Bullseye Publishing
Heb je een eigen manuscript geschreven en wil je daar graag feedback op ontvangen door een uitgeverij? Dan staat uitgeverij Bullseye Publishing de gehele dag voor jou klaar om jouw manuscript te lezen.

Aanmelden
Het Young Adult Event is gratis te bezoeken door geïnteresseerde jongeren. Meld je snel aan via de website: www.bibliotheekenschede.nl. Voor de eerste 50 aanmeldingen staat er een toffe en goed gevulde goodiebag klaar!