Afbeelding

FC Twente Vrouwen is kampioen van Nederland!

ENSCHEDE - Het team won vrijdagavond met 2-3 bij concurrent PSV en door het puntverlies van Ajax is FC Twente Vrouwen niet meer te achterhalen.

Vlak voor tijd stond de 2-2 nog op het scorebord. Het was spannend tot de laatste minuten en in de extra tijd was het Jassina Blom met een fantastische solo actie die FC Twente Vrouwen alsnog op 2-3 schoot. Met nog twee minuten blessuretijd te gaan, werd de spanning groter en uiteindelijk sleepte FC Twente Vrouwen de overwinning over de streep. Na een minuut wachten werd duidelijk dat concurrent Ajax Vrouwen gelijk had gespeeld en FC Twente Vrouwen kampioen is van de Eredivisie Vrouwen!

Vrijdag 3 mei speelt FC Twente Vrouwen de laatste thuiswedstrijd tegen Ajax Vrouwen, de aanvangstijd voor deze wedstrijd is 17.00 uur (de wedstrijd stond oorspronkelijk gepland om 19.30 uur). De wedstrijd is op thuislocatie Sportpark 't Wilbert (Achilles '12 te Hengelo). Na afloop van de wedstrijd FC Twente - SC Cambuur(vrijdag 3 mei aanvang 20.00 uur) zal de selectie en staf van FC Twente Vrouwen worden gehuldigd op het veld in de Grolsch Veste.