Afbeelding
Foto: Evenmens, L. Smit

Netwerkwandeling voor succesvoller solliciteren

HENGELO – Op dinsdag 7 mei kunnen deelnemers uit de community van DeBroekriem meedoen met een netwerkwandeling waarbij ervaringen en kennis gedeeld kunnen worden om succesvoller te solliciteren! De meet-up voor werkzoekenden wordt in Hengelo georganiseerd door Kim van Boltog en Renate Mensink, eventmanagers bij DeBroekriem.

Gedurende een wandeling komen de deelnemers op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek, want dat gaat als vanzelf wanneer men in beweging is. Hiernaast geeft wandelen in de natuur rust en ruimte. Eventmanagers Kim en Renate hebben verschillende werkvormen bedacht waar gedurende de wandeling op een speelse manier mee aan de slag wordt gegaan. Het thema van deze meet-up is 'Verbinding'.

Locatie en aanmelden
De Meet up 'Interactieve Netwerkwandeling 'Rondje Oele' vindt plaats op dinsdag 7 mei 2019 van 10.00 tot 13.00 uur. Verzamelen om 09.45 uur bij Erve het Geurts aan de Geurdsweg 20 in Hengelo. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/interactieve-netwerkwandeling-rondje-oele/.

Praktische informatie
Zorg voor geschikte kleding en schoeisel en neem een flesje water mee. Consumpties na afloop zijn voor eigen rekening. Houd rekening met de omgeving, want Erve het Geurts is ook een zorgboerderij.

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.