Afbeelding
Foto: Marco Gerritsen

Lente op Hof Espelo

ENSCHEDE - Zie, ruik en hoor de lente! Ga zondag 5 mei mee met de Lentewandeling op Hof Espelo. Met de gids van Landschap Overijssel ontdekt u hoe ook de natuur lentekriebels krijgt.


Zoemende bijtjes, fladderende vlinders, groene knoppen aan bomen en struiken en vogels die zich aan het nestelen zijn. Nu de lente is begonnen, gebeurt er heel veel in de natuur. Alles komt weer tot leven. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal in de natuur in het voorjaar? Hoe weten de dieren en bomen dat het weer mooi weer wordt? Welke dieren komen uit hun winterslaap? En welke bomen worden het eerste groen? De gids vertelt onderweg van alles. De wandeling is leuk voor het hele gezin.

Praktische informatie
De Lentewandeling is zondag 5 mei. Het begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Locatie is bezoekerscentrum het Koetshuis, Weerseloseweg 259 in Enschede. Vooraf aanmelden is niet nodig. Bijdrage voor de activiteit is €5,00 per persoon, €2,50 per kind. Graag ter plekke contant voldoen. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun pas.
Foto: Marco Gerritsen