Afbeelding
Foto:

Afscheidsconcert van Voice Male bij theater De Kappen

HAAKSBERGEN - Na ruim twintig jaar zet Voice Male, de bekendste a capella groep uit Vlaanderen, er een punt achter. Dat vieren ze met een korte en krachtige afscheidstournee door Vlaanderen en Nederland en op uitnodiging van Het Stedelijk Lyceum Enschede komen ze naar Theater De Kappen in Haaksbergen op vrijdag 10 mei om 20.00 uur.


Ze hebben bakken ervaring opgedaan in binnen- en buitenland en dat zal helemaal duidelijk worden tijdens de voorstelling. Wat het precies zal worden, is nog een verrassing, maar u kunt verwachten dat er een combinatie van verhalen van vroeger, een reis door de tijd, liedjes van toen en nu, een lach een traan, een kippenvelmoment, iemand die zijn tekst vergeet, een gemist danspasje, een blik achter de schermen, of in de tourbus, een schuine mop, gedraai met ogen, een gewaagd arrangement, pakkende vertolkingen, nachtegalenzang, handgeklap, voetgestamp, geen polonaise, kledij waar toch net iets langer over had nagedacht kunnen worden, The Lion Sleeps Tonight, veel toemtoem en pampam, … en wat ongemakkelijk geschuifel als het doek uiteindelijk valt. Had u nog niet de kans om hen te gaan bekijken? Aarzel dan niet!

Kaartverkoop
Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40 - 42 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 00, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan voorstellingen.