Afbeelding
Foto:

Alzheimer Café

ENSCHEDE - Op maandag 6 mei is er weer een avond van het Alzheimer Café in Enschede. De avond wordt georganiseerd door Alifa Welzijn Ouderen in samenwerking met zorgorganisaties.


Het thema van deze bijeenkomst is 'Gedrags-en stemmingsproblemen'. Voor deze avond is Ester Geurtzen, psycholoog bij de Posten, bereid gevonden om gastspreker te zijn. Er zal onder andere gekeken worden naar hoe om te gaan met ander gedrag. Ook emoties als boosheid, verdriet, angst en verwardheid zullen deze avond aan bod komen evenals het claimgedrag dat iemand met Alzheimer kan vertonen.

Lotgenotencontact
Zoals gebruikelijk in het Alzheimer Café is er voor bezoekers volop gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen en vragen te stellen. Tevens is er schriftelijke informatie aanwezig.

Praktische informatie
Deelname aan het Alzheimer Café is gratis. Men hoeft zich niet op te geven of te reserveren, de inloop is vrij. Het Alzheimer Café wordt gehouden bij Wijkcentrum de Roef aan de Pastoor Geertmanstraat 17. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend, het programma begint om 19.30 uur en zal om 21.00 uur ten einde zijn. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Wil Varwijk van Alifa Welzijn Ouderen via 053-4320122 of per e-mail via w.varwijk@alifa.nl