Afbeelding
Foto:

Twentse Harmonica Club komt graag langs

ENSCHEDE - Onze regio kent een groot aantal leuke muziekverenigingen. Eén van de minder bekende bij het brede publiek is te vinden in Enschede; de Twentse Harmonica Club.

De groep is regelmatig op pad om leuke optredens te geven in de brede regio, waaronder bij menig feestmiddag. Het repertoire van de groep is divers; van de trekharmonicamuziek van vroeger en nu tot schoolliedjes, gezellige meezingers en met Nederlandse voordrachten. Zij hopen dit jaar dan ook weer veel leuke boekingen tegemoet te zien.

Breed publiek
Met name bij ouderen (verpleeg- en verzorgingshuizen), vallen de optredens zéér goed in de smaak, succes verzekerd! "Als klap op de vuurpijl hebben wij voor het eerst een prachtig avondvullend programma met Kerstnummers en kerstverhaal van zo'n 2,5 uur. In december 2018 hebben wij dit programma voor het eerst, met heel veel succes gebracht.", aldus de THC. Er zijn nog enkele dagdelen vrij om hen te boeken, dus wees er snel bij als u rond de kerstdagen interesse hebt in een optreden. Kijk voor meer informatie over de Twentse Harmonica Club ook op: www.twentseharmonicaclub.info